





Convocatòria 2025
Propostes seleccionades:
25F1016AR120
25H1114TA618
25F1115MJ791
25H1115AL145
Convocatòria de propostes artístiques expositives per al festival de fotografia IMAGINÀRIA 2025
Descàrrega: Bases convocatòria Imaginària 2025
Bases per a la presentació de projectes expositius per al festival de fotografia IMAGINÀRIA 2025
L’Aula de Fotografia del Servei d’Activitats Socioculturals de la Universitat Jaume I, entitat organitzadora del festival de fotografia IMAGINÀRIA, publica les bases de la convocatòria oberta per a la recepció de propostes artístiques expositives per a l’edició de 2025.
I. Objecte i finalitat
- IMAGINÀRIA, mitjançant aquesta convocatòria, vol donar suport als projectes expositius garantint la igualtat d’oportunitats, la pluralitat en els llenguatges visuals, la sostenibilitat del projecte i la qualitat en les propostes.
- L’objecte d’aquesta convocatòria és afavorir, impulsar i difondre, entre altres, la creació artística, el foment del diàleg, la reflexió intel·lectual, la integració social i el respecte a la convivència, la visibilitat de col·lectius minoritaris i/o vulnerables, l’intercanvi i la creativitat per a promoure la imatge, la transferència d’experiències entre els membres de la societat, així com enriquir les propostes creatives al voltant de la imatge.
- Les propostes seleccionades han d’estar d’acord, en el seu conjunt, amb els següents objectius:
- Garantir coherència en el discurs del projecte.
- Assolir projectes tècnicament desenvolupats.
- Fomentar el desenvolupament de propostes expositives a partir de la innovació.
- Difondre autories locals i vinculades al territori pròxim.
- Donar suport a la producció artística d’àmbit provincial, nacional i internacional.
- Aproximar i col·laborar amb autories nacionals i internacionals dins del marc de la globalització.
- Explorar i difondre formes de desenvolupament minoritàries en projectes visuals.
- Donar a conèixer la imatge a la cultura digital.
- Assegurar la pluralitat de llenguatges visuals.
- Garantir la igualtat de gènere
- Avalar un comportament ètic, sostenibilitat i responsabilitat social.
- Aproximar a la societat la fotografia com a element clau per a la comprensió de l’actualitat i el seu valor antropològic, més enllà del documentalisme.
- Els projectes seleccionats a través d’aquesta convocatòria seran exposats en els espais seleccionats en l’edició IMAGINÀRIA de 2025, prevista del 8 de maig al 21 de juny de 2025.
II. Accés i requisits
- Pot optar a aquesta convocatòria qualsevol persona (a partir d’ara, «autoria»), individualment o dins d’un col·lectiu, que tinga interès per l’expressió artística al voltant de la imatge.
- Hi pot participar autoria menor d’edat amb l’autorització del pare, mare, tutor o tutora.
- Es poden presentar propostes que compten amb la participació activa d’altres entitats, institucions o col·lectius aliens a la Universitat Jaume I, en altres convocatòries d’ajudes econòmiques, exposicions, participacions en visionats, publicacions, difusions o altres formes de participació o col·laboració. Aquesta participació s’ha d’esmentar en la proposta, però no serà motiu d’exclusió ni es tindrà en compte per a la baremació.
- Pel que fa als col·lectius, totes les persones que participen en la mateixa proposta han de presentar una sol·licitud única conjunta i indicar-hi el nom de totes les persones que l’integren i quina n’és la responsable.
- Cada persona sol·licitant pot presentar totes les propostes que desitge.
- La comissió d’avaluació pot considerar, per cada autoria, cap proposta, una proposta, o més d’una.
- La proposta presentada ha d’estar finalitzada, estiga o no produïda completament o parcialment.
- Les persones de contacte seran les que figuren com a responsables en les propostes presentades. La comunicació amb l’autoria per part de l’organització es durà a terme a través de l’adreça electrònica que conste en les sol·licituds, o telèfon si no es proporciona adreça electrònica.
- Les propostes presentades han de respectar la normativa reguladora en matèria de propietat intel·lectual, en particular, el Reial decret legislatiu 1/1996, de 12 de desembre, pel qual s’aprova el text refós de la Llei de propietat intel·lectual i la seua normativa de desenvolupament.
- L’autoria cedirà temporalment els drets de comunicació pública a IMAGINÀRIA per a exposar les obres i promoure-les a través de qualsevol canal de comunicació.
- IMAGINÀRIA demanarà l’autorització expressa i per escrit dels drets de les propostes seleccionades i es compromet a respectar, escrupolosament, els drets d’autoria sobre l’obra i reconèixer, en tot moment, la seua autoria.
- La relació de l’autoria amb IMAGINÀRIA s’ha de mantindre durant tota la duració del projecte seleccionat. Si durant la vigència de la participació en IMAGINÀRIA deixa de tindre relació amb l’organització, es podrà valorar l’exclusió del programa de la proposta.
III. Modalitats d’honoraris i producció
- Les persones que presenten la proposta han de desenvolupar els seus projectes de manera totalment voluntària i han de garantir que en són els autors o autores.
- IMAGINÀRIA garanteix que de les propostes rebudes per a aquesta convocatòria se seleccionaran un mínim de una proposta i un màxim de cinc.
- La comissió d’avaluació decidirà les propostes seleccionades per als espais expositius que participen en l’edició de 2025 d’IMAGINÀRIA.
- Les propostes han de pertànyer a una d’aquestes modalitats:
- Projectes produïts. Fan referència a projectes en què la producció de l’obra està realitzada totalment o parcialment. L’aportació econòmica s’assigna com a drets d’exhibició.
- Projectes sense produir. S’admetran a tràmit, per part de la comissió d’avaluació, projectes que s’oferisquen amb una producció parcial o sense haver estat produïts.
- La informació sobre la producció realitzada s’ha d’incloure de forma descriptiva i s’ha d’indicar de manera clara i detallada els materials emprats, el sistema de muntatge, el pes i les dimensions de les peces i tota la informació rellevant per a conèixer la producció referida del projecte.
- La quantitat mínima que es pot assignar com a drets d’exhibició és de 500 euros. Per a la modalitat de projectes sense produir la quantitat mínima és de 1.000 euros per proposta.
- IMAGINÀRIA determinarà l’assignació econòmica adaptada a cada proposta tenint en compte múltiples factors en l’organització de l’exposició. Aquesta quantia serà comunicada a l’autoria en el moment de la publicació de la resolució definitiva.
IV. Compatibilitat amb altres convocatòries
- Aquesta assignació és compatible amb les que puguen atorgar altres entitats o institucions públiques o privades pel mateix concepte o similar al previst en aquesta convocatòria.
V. Presentació de sol·licituds i termini
- La sol·licitud s’ha de realitzar a través del correu electrònic imaginaria@uji.es. En l’assumpte s’ha d’indicar: «convocatòria 2025» i, a continuació, el nom del projecte. En el correu cal adjuntar un únic arxiu PDF amb la següent informació:
- Denominació del projecte.
- Autoria, en què es detalle:
- Nom artístic.
- Nom i cognoms complets.
- Descripció i desenvolupament de la proposta, amb un mínim de 100 paraules i màxim de 400 paraules).
- Imatges i/o material del projecte, un mínim de 15 i màxim de 25 imatges.
- Descripció tècnica. S’hi han de fer constar totes les necessitats tècniques i especificar clarament les que s’espera que cobrisca la producció realitzada o la proposta de producció per part de l’autoria. La descripció, clara i detallada, ha d’incloure els materials emprats, el sistema de muntatge, el pes i les dimensions de les peces i tota aquella informació rellevant per a conèixer la producció referida del projecte, així com el personal tècnic específic necessari per a desenvolupar la proposta.
- Currículum de l’autoria, incloent-hi dades personals de contacte telefònic i perfils de xarxes socials.
- Constància explícita de si s’ha utilitzat qualsevol sistema de programari amb intel·ligència artificial generativa: Artbreeder, Craiyon, Dall-e 2, Dreamstudio, Deep Dream Generator, Firefly, FreeImage.AI, Hotpot, Midjourney, NightCafe Creator, OpenAI Bot, Photosonic AI, Picfinder, Scribble Diffusion, Stable Diffusion, Web Craiyon, o qualsevol altre programa. Si no és el cas, incloure-hi el text «No s’ha fet servir cap programari amb intel·ligència artificial generativa».
- Col·laboracions amb institucions o altres entitats, ajudes rebudes, exposicions i publicacions vinculades al projecte.
- S’ha d’especificar si el projecte està produït, parcialment o completament. Si és parcial, concretar les peces produïdes.
- La mida del fitxer PDF ha de ser inferior a 12 Mb. Es pot presentar el projecte en valencià o en castellà. Una vegada enviat el correu, IMAGINÀRIA remetrà al mateix contacte de l’enviament un missatge com a justificant de recepció, amb un codi de registre de projecte que servirà per a descodificar l’acta de resolució.
- El termini de presentació finalitza el dia 15 de novembre de 2024, a les 23:59 h, encara que et recomanem que no esperes fins al final.
VI. Procediment de selecció
- La comissió avaluadora seleccionarà les propostes presentades i n’escollirà les que formaran part d’IMAGINÀRIA 2025 segons els criteris de valoració i selecció que s’indiquen en l’apartat VIII d’aquesta convocatòria i tenint en compte els espais d’exposició de les obres.
VII. Instrucció i resolució del procediment
- Finalitzat el termini de presentació de sol·licituds, en el web d’IMAGINÀRIA es publicarà la resolució provisional de propostes admeses i excloses, i s’obrirà un termini de deu dies hàbils comptadors des de l’endemà de la publicació perquè les persones interessades completen o esmenen la documentació. La no presentació dins d’aquest termini de la documentació necessària degudament emplenada, amb la data i signada, comportarà l’exclusió de la sol·licitud.
- Finalitzat aquest termini es publicarà en el web d’IMAGINÀRIA la resolució definitiva amb les propostes admeses i excloses.
- La valoració i selecció de les propostes presentades correspon a la comissió d’avaluació formada per:
- Vicent Tena, direcció Tècnica i artística d’IMAGINÀRIA.
- Lidón Forés, direcció tècnica i artística d’IMAGINÀRIA.
- Pascual Arnal, direcció tècnica i artística d’IMAGINÀRIA.
- Sergio Ibáñez, coordinador de l’Aula de Fotografia del Servei d’Activitats Socioculturals (SASC) de l’UJI, que actuarà de secretari de la comissió d’avaluació, amb veu i sense vot.
- A aquesta comissió es podrà incorporar el personal tècnic i assessor especialista que es considere oportú.
- La comissió d’avaluació emetrà una acta en què constaran les propostes seleccionades, les propostes en llista de reserva, així com les propostes no seleccionades. La puntuació final estarà formada per la suma de les valoracions obtingudes en cada una de les fases d’acord amb l’apartat VIII d’aquesta convocatòria.
- El nombre de propostes seleccionades s’establirà en funció dels espais expositius seleccionats de l’edició 2025, de les propostes presentades, de l’adequació als criteris de valoració i selecció fixats en aquestes bases i de la disponibilitat pressupostària.
- Atès que per al desenvolupament d’una proposta en un espai expositiu és necessari, entre altres, disposar de les autoritzacions oportunes i cessions d’espais per part de l’organisme o entitat corresponent, IMAGINÀRIA informa les persones interessades que la selecció d’una proposta per part de la comissió avaluadora no suposa de manera automàtica el desenvolupament de les accions necessàries per a portar a terme el projecte seleccionat.
VIII. Criteris de valoració i selecció
- El procediment consta de dues fases: fase de valoració i fase de selecció. En la fase de valoració cada membre de la comissió d’avaluació valorarà amb 0 o 1 cadascuna de les propostes. Si una proposta obté almenys 1 punt, passarà a la següent fase. Es tindran en compte els següents criteris:
- Grau de coherència amb els objectius d’aquesta convocatòria.
- Originalitat de la proposta i el seu caràcter innovador.
- Fomentar el desenvolupament de propostes expositives a partir de la innovació.
- Coherència en el discurs del projecte.
- Projecte tècnicament desenvolupat.
- Explorar i difondre formes de creativitat minoritàries en projectes visuals.
- Donar a conèixer la imatge en la cultura digital.
- Avalar comportament ètic, sostenibilitat i responsabilitat social.
- Projectes associats a objectius socials: interculturalitat, igualtat, drets humans, diversitat i sostenibilitat, entre altres.
- Introducció de discursos sobre mediació cultural que incorporen idees clau per a integrar la diversitat cultural o que integren propostes adreçades a estendre la cultura a col·lectius en risc d’exclusió.
- En la fase de selecció cada membre de la comissió d’avaluació valorarà de 0 a 1 punt cadascuna de les propostes que han superat la fase de valoració. Es tindran en compte els següents apartats específics:
- Garantir la igualtat de gènere.
- Difondre autories locals i vinculades al territori pròxim.
- Donar suport a la producció artística d’àmbit provincial, nacional i internacional.
- Aproximar i col·laborar amb autories nacionals i internacionals dins del marc de la globalització.
- Assegurar la pluralitat de llenguatges visuals.
- Representant d’origen o vinculació extracomunitària.
- Qualificació de l’autoria i la pertinència i adequació dels seus currículums.
- Creatius i creatives emergents, amb el criteri d’artistes que no disposen de publicació prèvia ni haver-se beneficiat de beca o residència artística.
- Connexió de l’estructura de treball amb els agents socioculturals del territori.
- Es desestimaran:
- Les propostes que no complisquen els requisits d’originalitat o no garantisquen els drets d’autoria.
- Les propostes que utilitzen qualsevol sistema de programari amb intel·ligència artificial generativa sense indicar-ho clarament en el projecte.
- Les propostes que es presenten fora de termini o que no aporten la documentació sol·licitada.
- Pel que fa a la producció del projecte, s’acordarà amb l’autoria i IMAGINÀRIA les decisions quant a la producció de les còpies, el material emprat, el nombre, la mida i l’acabat i la implementació d’aquestes en els espais expositius, sempre tenint en compte el pressupost assignat.
- Una vegada finalitzada l’exposició, les obres es tornaran a l’autoria sempre que el pressupost assignat incloga aquest punt.
- La informació aportada de les propostes no seleccionades i no incloses en la llista de reserva serà eliminada després de la publicació de la resolució definitiva.
- La comissió avaluadora es reserva el dret a deixar deserta l’actual convocatòria.
IX. Gestió econòmica, justificació i pagament
- L’autoria ha d’aportar la documentació necessària per a la correcta facturació i/o retribució, i serà informada en cada moment de l’estat dels tràmits, si escau.
- L’incompliment per part de l’autoria beneficiària del que estableixen aquestes bases i la no realització del desenvolupament del projecte en el termini establert donarà lloc a la revocació de la seua participació en IMAGINÀRIA 2025.
X. Obligacions de l’autoria seleccionada
- Les autories seleccionades, pel fet de participar en aquesta convocatòria, es comprometen a:
- Proporcionar la informació addicional de la proposta que sol·licite la comissió d’avaluació.
- Gestionar i aportar la documentació necessària per a la correcta facturació i/o retribució.
- Aportar la declaració responsable de posseir els drets i/o permisos necessaris d’exhibició, reproducció, transformació i comunicació del projecte presentat.
- Acceptar l’elecció del projecte així com les orientacions a l’adaptació a l’espai, l’adequació pressupostària a la producció, i el criteri del comissariat, si escau, que propose IMAGINÀRIA.
- Difondre i divulgar l’exposició en mitjans i xarxes socials propis.
- Proporcionar autorització per a la difusió de l’obra a través de les xarxes socials i els mitjans propis d’IMAGINÀRIA.
- Autoritzar que durant el període expositiu IMAGINÀRIA puga fer visites guiades obertes al públic i/o programades amb col·lectius escolars, formatius o associacions.
- L’incompliment verificat d’aquestes obligacions comportarà la interrupció de l’execució i el projecte es desestimarà.
XI. Acceptació de les bases
- La presentació de la sol·licitud de participació en aquesta convocatòria comporta l’acceptació de totes les seues bases.
- IMAGINÀRIA resoldrà qualsevol aspecte no previst en aquestes bases, i les decisions seran inapel·lables.
XII. Tractament de les dades personals
- El tractament de dades personals necessari per a dur a terme aquest procediment forma part del registre d’activitats de tractament de dades el responsable del qual és l’UJI, d’acord amb el que estableix el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques quant al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes, i la Llei orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de protecció de dades personals i garantia dels drets digitals.
PMF – Preguntes freqüents
Convocatòria de propostes artístiques expositives per al festival de fotografia IMAGINÀRIA 2025
— Què és IMAGINÀRIA?
IMAGINÀRIA és un festival de fotografia de Castelló organitzat pel Servei d’Activitats Socioculturals de la Universitat Jaume I.
— En què consisteix la convocatòria?
Els projectes seleccionats a través d’aquesta convocatòria seran exposats en els espais seleccionats en l’edició IMAGINÀRIA de 2025, prevista del 8 de maig al 21 de juny de 2025. L’organització assumeix part de la despesa de producció i/o drets d’imatge.
— Quin és el termini per a presentar la meua proposta?
El termini de presentació acaba l’15 de novembre de 2024 a les 23.59 h, encara que et recomanem que no esperes fins al final.
— Què inclou la convocatòria?
IMAGINÀRIA ofereix assignació per a part de les despeses de producció i/o drets d’exhibició. L’assignació s’adapta a cada projecte tenint en compte l’autoria, la presència de comissariat, la producció completa o parcial, els drets d’exhibició, l’adequació de l’obra a l’espai o la necessitat d’una assegurança, entre altres factors.
Per als projectes sense produir s’assigna un mínim de 1.000 euros per projecte.
La quantitat mínima que pot assignar-se com a drets d’exhibició és de 500 euros.
— Qui hi pot participar?
Artistes de qualsevol nacionalitat, encara que la proposta s’ha de presentar en valencià o en castellà.
— No tinc la nacionalitat espanyola, puc participar en la convocatòria?
IMAGINÀRIA difon autories locals i vinculades al territori pròxim i dona suport a la producció artística d’àmbit provincial, nacional i internacional en el marc de la globalització. Així que sí: hi pots participar si eres ciutadà o ciutadana del món.
— Puc participar-hi si soc menor d’edat?
Hi pots participar si tens menys de 18 anys sempre que el teu pare, mare, tutor o tutora signen el consentiment.
— Com puc participar en la convocatòria?
Envia el projecte en PDF per correu electrònic a imaginaria@uji.es. En l’assumpte has d’incloure el text «convocatòria 2025» i, a continuació, el nom del projecte. La mida de l’arxiu ha de ser inferior a 12 Mb, amb un mínim de 15 i màxim de 25 imatges.
— Què he d’incloure en el projecte?
El projecte ha de ser un únic document PDF en el qual es detalle: denominació del projecte, nom artístic i nom i cognoms complets. Hi has d’adjuntar dos textos: un resum que presente la proposta, d’un mínim de 100 i un màxim de 400. Inclou també en el document les imatges, com a mínim 15 I màxim 25 imatges, i el material del projecte previst. Has de detallar una descripció tècnica, les necessitats tècniques, materials, sistema de muntatge, pes i dimensions. Adjunta també el teu currículum i les teues dades personals. Confirma si uses sistemes de programari amb intel·ligència artificial generativa. Concreta si hi ha col·laboracions amb institucions o altres entitats, ajudes rebudes, exposicions i publicacions vinculades al projecte. Fes constar si el projecte està produït, siga parcialment o completament.
En cas de dubte, contacta amb l’organització: imaginaria@uji.es. Indica en l’assumpte: «consulta».
— Com puc estructurar el projecte?
Pots ordenar la teua proposta com desitges. Probablement està subjecta a la teua intenció i discurs del projecte, tens llibertat per a presentar-la així, però és important que la informació siga clara, accessible i ordenada per a evitar cap confusió o omissió. Un exemple d’índex pot ser:
- Denominació de la proposta.
- Nom artístic d’autoria.
- Nom i cognoms complets d’autoria.
- Descripció i desenvolupament de la proposta.
- Imatges.
- Material previst.
- Descripció tècnica.
- Currículum i dades personals.
- Indica si has utilitzat programari d’intel·ligència artificial generativa.
- Col·laboracions, ajudes rebudes.
- Exposicions i publicacions vinculades al projecte.
- Producció.
- Altres.
En cas de dubte, contacta amb l’organització: imaginaria@uji.es. Indica en l’assumpte: «consulta».
— Quin tipus de projectes puc presentar?
IMAGINÀRIA accepta projectes que tinguen la imatge com a mitjà. Tenen preferència projectes visuals amb coherència en el discurs, tècnicament desenvolupats o innovadors.
— En quin idioma puc presentar el projecte?
Pots presentar el projecte en valencià o en castellà.
— Puc presentar més d’un projecte en aquesta convocatòria?
Hi pots presentar tantes propostes com desitges.
— És compatible amb altres convocatòries?
Aquestes ajudes són compatibles amb les que puguen atorgar altres entitats o institucions públiques o privades pel mateix o similar concepte al previst en aquestes bases.
— Qui avalua els projectes?
Els projectes són valorats i seleccionats per la comissió d’avaluació, composta per Vicent Tena, Lidón Forés i Pascual Arnal, de l’equip de direcció d’IMAGINÀRIA, i Sergio Ibáñez com a representant del Servei d’Activitats Socioculturals de la Universitat Jaume I.
— Com s’avalua el meu projecte?
Els projectes s’avaluen en dues fases. En la primera, la fase de valoració, cada membre de la comissió d’avaluació valorarà amb 0 o 1 cadascuna de les propostes. Passen a la següent fase les propostes que han obtingut almenys 1 punt. En la segona fase, de selecció, cada membre de la comissió d’avaluació valorarà de nou de 0 a 1 les propostes que han superat la fase de valoració. La puntuació final no assignarà la selecció dels projectes de manera automàtica, atès que s’obrirà un diàleg on es valoraran qualitativament cada projecte considerant-lo dins del context dels espais disponibles i els compromisos del festival.
Per tant, la puntuació que es pot obtindre és:
0 punts, si en la fase de valoració només ha obtingut el vot d’un membre de la comissió.
1 punt correspon al vot d’un membre en la fase d’avaluació, el qual li permet accedir a la fase de selecció.
2-5 punts, punts obtinguts entre totes dues fases de diferents membres de la comissió.
6 punts, si ha obtingut vot per tots els membres de la comissió en totes dues fases, fase d’avaluació i fase de selecció.
Perquè el teu projecte siga seleccionat ha de ser puntuat almenys amb un vot en la fase de valoració i ha de ser triat per la comissió d’avaluació en la fase final. Obtindre una puntuació més alta no garanteix que el teu projecte siga seleccionat, dependrà de la valoració qualitativa de la comissió.
— Què s’avalua en el meu projecte?
En la valoració la comissió d’avaluació té en compte el grau de coherència amb els objectius, l’originalitat de la proposta i el seu caràcter innovador, la innovació, la coherència en el discurs del projecte, projectes tècnicament desenvolupats, formes de desenvolupament minoritàries en projectes visuals, projectes associats a objectius socials, entre altres factors. Per a més informació et recomanem llegir les bases. En la fase de selecció es considera com a criteris orientatius: garantir la igualtat de gènere; la difusió d’autories locals i vinculades al territori pròxim, l’àmbit provincial, nacional i internacional; assegurar la pluralitat dels llenguatges visuals; la qualificació de l’autoria i la pertinència i adequació del currículum; creatius i creatives emergents, amb criteri d’artistes que no disposen de publicació prèvia ni haver-se beneficiat de beca o residència artística; alumnat de centres formatius de la província de Castelló, i la connexió de l’estructura de treball amb els agents socioculturals del territori.
— Què ocorre si no he inclòs tota la documentació sol·licitada?
Si la documentació presentada està incompleta, tindràs un termini de deu dies per a completar la documentació després de publicar la resolució provisional en el web d’IMAGINÀRIA.
— Es pot desestimar el meu projecte?
La comissió d’avaluació i la direcció d’IMAGINÀRIA poden desestimar les propostes que no complisquen els requisits d’originalitat; les propostes que utilitzen qualsevol sistema de programari amb intel·ligència artificial generativa i ho hagen omès en la descripció del projecte; les propostes que es presenten fora de termini o que no aporten la documentació sol·licitada després de deu dies comptadors des de la publicació del llistat provisional, i/o les propostes que representen continuïtat o que estructuralment siguen similars a projectes concedits en edicions anteriors d’aquesta convocatòria. IMAGINÀRIA pot resoldre qualsevol aspecte no previst en les bases. Les seues decisions són inapel·lables.
— Com puc saber si el meu projecte ha sigut seleccionat?
La comissió d’avaluació emetrà una acta en la qual constaran les propostes seleccionades amb la puntuació obtinguda, i les propostes en llista d’espera, així com les propostes no seleccionades. Aquesta acta es publicarà en el web d’IMAGINÀRIA. Consulta la pregunta Com s’avalua el meu projecte? d’aquest document.
— Em tornaran l’obra després de l’exposició?
Una vegada finalitzada l’exposició, les obres seran remeses a l’autoria sempre que el pressupost assignat ho incloga.
— Puc participar-hi si no tinc experiència ni he participat en cap exposició?
IMAGINÀRIA adopta el compromís de destinar espai a creatius i creatives emergents, així com a alumnat de centres formatius de la província de Castelló, amb el criteri d’artistes que no disposen de publicació prèvia ni haver-se beneficiat de beca o residència artística.
— Es pot enviar la proposta a través de les xarxes socials?
L’única via de presentació de sol·licituds és a través del correu electrònic.
— Què passa amb el meu projecte si no ha sigut seleccionat?
Si el teu projecte no ha sigut seleccionat i no s’ha inclòs en la llista de reserva, la informació aportada serà eliminada després de la publicació de la resolució definitiva.